Het Buitenrijk

liesjes

Een heldere communicatie, van begin tot eind, daar staan we voor. Of het nu gaat om een compleet project met tuinontwerp en tuinaanleg of alleen een tuinrenovatie of onderhoudsplan. In alle situaties vinden we het belangrijk dat je altijd weet waar je aan toe bent. Natuurlijk op het gebied van kosten, maar ook op het gebied van planning en de keuzes voor materialen en beplanting.
Onze werkwijze is voor alle projecten grotendeels gelijk.

1. Gesprek op locatie

Om je wensen goed te kunnen visualiseren komen we altijd bij jou op bezoek. Zo kunnen we de situatie terplekke bekijken en is het veel eenvoudiger om de wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek komen alle onderwerpen ter sprake zoals smaak, wensen voor wat betreft onderhoud, gebruik van de tuin en natuurlijk het budget. Met heel veel doorvragen krijgen we een goede indruk van wat je eigenlijk wilt.

2. Presentatie van voorstel en kostenraming

Doordat we de wensen grondig inventariseren en we ons altijd zeer goed kunnen inleven in de klant, kunnen we stellen dat we meestal voldoende hebben aan één ontwerp, waarin alle elementen zijn opgenomen. Hierdoor kunnen we ook al bij de 1e presentatie een realistische kostenraming maken. Zo weet je vanaf het begin al waar je aan toe bent. Natuurlijk zijn wijzigingen altijd mogelijk, maar de ervaring leert dat dat eigenlijk niet nodig is.

Ook bij minder ingrijpende projecten, zoals een tuinrenovatie of alleen een onderhoudsplan, wordt deze werkwijze gehanteerd.

3. Uitvoering van werkzaamheden

Zodra je akkoord hebt gegeven, plannen we de werkzaamheden in. Dit gaat vanzelfsprekend in goed overleg, zodat je er zo min mogelijk last van hebt. Tijdens de werkzaamheden houden we je continue op de hoogte van de voortgang. Door voortschrijdend inzicht of onvoorziene situaties is het soms wenselijk om de plannen bij te stellen. Bij Het Buitenrijk is daar altijd ruimte voor. Als dit consequenties heeft voor de prijs of de planning zal dit altijd eerst overlegd worden.

4. Nazorg

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Daarom lopen we naderhand samen de tuin nog eens na. We controleren of het werk is uitgevoerd volgens de afspraken en we geven je tips en uitleg over het onderhoud van de tuin. Eventueel bespreken we de mogelijkheden voor een onderhoudsplan.

tulpen.jpg
clematis.jpg
vogeldrinkbak.jpg
watervalletje.jpg